WORKSHOPS

På himmelstorm er der altid spændende workshops både for børn og voksne.

Jonglering

 

Jens Sigsgaard er uddannet som jonglør fra Cirkus Cirkørs ny-cirkusprogram Cirkuspiloterna, og har optrådt i det meste af Europa. Som underviser har han bla.  været ansvarlig for jongleringsundervisningen på AMoC, Danmarks første uddannelse for moderne cirkus på bachelor niveau, og er for tiden ansat på Artistlinien på Akademiet for Utæmmet Kreativitet som underviser.

Ballet

Esther Wrobel er danser, koreograf og kunstnerlig leder af kompagniet Sparrow Dance. Hun er især kendt for sit arbejde med aerial dance, hvor hun ved hjælp af klatreudstyr danser vertikalt på bygningsfacader og udforsker byrum. Som underviser har hun bla. arbejdet på Den Danske Scenekunstskole og AMoC, samt givet en lang række workshops i ind- og udland.

Slackline

Kreateltet v. tryllehaven

Tryllehaven er et kunstnerkollektiv og de vil i år sørge for krea-aktiviteter i kreateltet og området omkring gøglerscenen, blandt andet skal vi bygge på denne fantastiske bambus vandbane.Gennem alle mulige slags rør, med spande, baljer, krus, mælkekartoner, støvsuger & vandslanger, sol dreven vandpumpe, rør, dåser, håndpumpe, flasker, lokal jord-, ler-, sten-, og bambus vandbaner og stig- og stillads- systemer, som hele tiden forvandler sig og redesignes af samarbejdende børn, unge, voksne, forældre og babyer i den laveste ende af banen, løber vandet og ideerne bliver til samtaler, som kan prøves af med det samme …

Et muntert myldrende flow, hvor vandet løber ud i sandet med flydende korkpropper og vandhjul.

Yoga v. Rikke Sanum

 

Den Farvestrålende Fjer

Den Farvestrålende Fjer er en event og rollespilsforening der rejser rundt i Danmark til forskellige rollespil og festivaler, hvor vi hjælper til og skaber sjov og ballade. Selvfølgelig iført vores ikoniske udstyr, som Pirater, med lange farvede fjer I hattene. I år vil piraterne have en bod, hvor børnenes kan blive skolet i bueskydning, skjaldesang og sabeldueller.

Capoeira

7 Kalle Hviid