OPTRÆDEN

Der er meget mere end musik på himmelstorm – og vi glæder os til at præsentere forestillinger med dans, foredrag, nycirkus, teater, historiefortælling og musik.

DJ´s i barteltet

Som vi plejer, vil vi have fede DJ´s i barteltet – i år har vi bl.a. Ras Money, Rosa Lux, DJ David Ramati, Benjamin Kaae, DJ Båthorn og DJ king Stunn på repertoiret.  De sørger både for god eftermiddagsstemning og dansefest til den lyse morgen.

SPLASH! v. Kompagni Hint.

Tag med på en tidsrejse 20 år tilbage i tiden – tilbage til en tid med Spice Girls, Tamagotchi  og laaaangsom internetforbindelse. 90´er popbands møder akrobatik i et eksplosivt og underholdende show. Splash! er et nycirkus show med høj energi for publikum i alle aldre.  Komedien er kombineret med nycirkus dicipliner som “Chinese pole”, partner akrobarik, perch pole og Diablo.

Tempo Turtle v. Bugge Bang og Arto

Pausen er forsvundet. Der sker hele tiden noget nyt og spændende, der vil have vores opmærksomhed. Så hvordan kan vi lade tankerne strække sig og komme på de vildeste idéer, hvis vi hele tiden bliver overrumplet af ekstreme udtalelser og ligegyldige informationer? værket er en musikalsk opvisning i, hvordan man bliver forstyrret af egne handlinger og omgivelser, på vej til at finde svaret.

“BIG BUGS” af Bugge & Biggs company

Big Bugs er et show lavet i samarbejde mellem netop nyuddannet danske Nycirkus artist Villads Bugge Bang fra Akademiet for Moderne Cirkus & amerikanske Nathan Biggs-Penton udannet fra École de cirque de Québec.
Her er mulighed for at opleve finurlige insekt bevægelser i stor format og musikalsk undersøgelse mellem krop og objekt, igennem brug af akrobatik, dans, jonglering og live musik.

Flyvende Sommer

En interaktiv insekt koncert…. mest for børn og deres forældre.
Flyvende Sommer
Insekterne kommer!
På ryggen af vilde biller, i fuld fart og med forstørrelsesglas for øjet spiller “Flyvende Sommer” både børn og voksne helt ud i krattet!
Herude lever de ustyrlige krabater, og med rytmer, sange, dans & historier kommer vi helt tæt på verdens små vidundere:
De magiske insekter & deres forunderlige liv.
Måske er du en bille? En myre? En sommerfugl? Eller er du mon en bi?….
På vingerne er: Jens Vangsgaard, Georg Forchhammer, Caleb Fawcett, Alex Opazo og Dorte Abrahamsen

Omvendt v. Nycirkuskompagniet Cikaros & Teater Kimone

Foto af: Hans Kristian Hannibal-Bach

Omvendt – en danseakrobatisk leg med det omvendte for de 3-6-årige og deres familier

Der var en, og der var en anden. Så der var to. Nej, der var to, og de var en og en – eller var det omvendt? En står på hænder. En er inde i en kasse. To kasser, to kroppe, oppe og nede, inde og ude. De er ens. Og omvendte.

Vi dykker ned i den barnlige og umiddelbare fascination af det omvendte. To håndstandsartister skaber et fantasiunivers med overraskende koreografier og finurlige bevægelser, der bytter rundt på perspektiver og inviterer publikum ind i begejstringen for det omvendte. Omvendt er en elegant og legende nycirkusforestilling og en eftertænksom fortælling om at være menneske.

M.P.A.C. (Mighty Performance Arts Collective)

Foto: Alex Hinchcliffe

M.P.A.C., feministisk punk cirkus, kommer på himmelstorm med forestillingen “Hairy Tales”.
Hairy Tales handler om hår og kropsbehåring – barberet, overvokset, farvet og mistet. Håret kommer under lup og personlige erfaringer dele  og en komisk fortælling vækkes til live i grænselandet mellem teater, cirkus og performativ kunst. Glæd jer!

 

Københavns Politi Sangkor

For at være helt på tværs har vi valgt et meget utraditionelt act til årets Himmelstorm. Vi får ikke mindre end 15 mænd i uniform til at synge på himmelstorm. Det er ingen mindre end: Københavns Politi Sangkor, som blev stiftet 13. marts 1913 som flerstemmigt mandskor for, som det fremgår af foreningens vedtægter: ”at synge for borgerne og derved bidrage til at fremme tillid og forståelse mellem borgere og politi”. Der er da om noget på tværs ….