Musik

 

Som altid vil Himmelstorms musikprogram være et kalejdoskop af genrer, stemninger og toner, der både vil behage og udfordre dig. Både det vilde og det stille. Det alvorlige, det skæve og sjove. Det er afslapning og fordybelse og svedig dans natten lang. I år forsøger vi at være lidt “på tværs”, og det håber vi også I vil kunne fornemme i musikprogrammet. Vi arbejder på årets line-up. Indtilvidere kan vi præsentere følgende:

The Forbidden Orchestra

I en varm koncertforestilling binder de 5 fantastiske kvinder i The Forbidden Orchestra musikhistorie, musikkulturer, kønsnormer, ytringsfrihed, modstand og kærlighed til musik sammen. På instrumenter som har været eller er forbudte,  tabubelagte eller kontroversielle for kvinder at spille i deres hjemland skabes en forestilling af musikglæde og stærke beretninger, som går ud over alle grænser.
Medvirkende
Nadin al Khalidi – Irak/Sverige
Liliana Zavala – Argentina/Sverige 
Emilia Amper – Sverige
Simona Abdallah – Palæstina/Danmark
Sousou Cissoko – Senegal/ Sverige

 Blunt

BLUNT fra Århus spiller groovy hard-rock og svedig reggae i en unik, festlig blanding, der år efter år lander dem koncerter overalt på Danmarkskortet. I 2018 vågner BLUNT på fra sin 1½ lange pause, og tager så på en omfattende turné i hele landet i forbindelsen med udgivelsen af nyt materiale!

De Onde

De Onde er et splinternyt børneorkester der, som navnet antyder, er onde. Der er fuld fart over feltet når onde Tobias fyrer op under el-guitaren, eller når Torben spiller den onde bas. Og så er der Carl der er ond til at spille trommer og Peter som kan spille så højt på trompeten at det gør helt ondt. Glæd jer til en ond energifyldt koncert der kan få selv de sødeste små englebørn til at hoppe med på den onde bølge. Muhahahahahahaha…

De onde er:
Peter Marrot – trompet og vokal
Tobias Trier – guitar og vokal
Torben Westergaard – bas og vokal
Carl-Quist Møller – trommer og vokal

Sonja Hald

Drilsk, livskraftig, dansk indierock med vindskæve, finurlige tekster – bugnende med ordspil og referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe.

Sonja Hald udgav i 2017 deres andet album Klæk, De har turneret landet tyndt med Magtens Korridorer, Kim Larsen og folkeklubben og til sommer kommer de forbi Himmelstorm for at fortælle os, hvor skabet skal stå.

Sonja Hald er et byggeprojekt af en gruppe frie musikere fra det danske midtland. Musikkens tilblivelse sker gennem en serie af fortrolige besvangringer og indspilles i al hast for at bevare den friske aroma. Hvert et træben ildspåsættes i forsøget med den jordlige kontakt. Sonja Hald er som en anden jodhpurs stramtsiddende omkring underbenet på det gale Danmark.

Jonas Dahl: Sang,
Simon Bekker: Guitar,
Ole Holmgaard: Banjo & Keys,
Mikkel Christiansen: Trommer.
Jakob Retz Johansen: Bas.