Musik

 

Som altid vil Himmelstorms musikprogram være et kalejdoskop af genrer, stemninger og toner der både vil behage og udfordre dig. Både det vilde og det stille. Det alvorlige, det skæve og sjove. Det er afslapning og fordybelse og svedig dans natten lang. I år forsøger vi at være lidt “på tværs” og det håber vi også i vil kunne fornemme i musik programmet. Vi arbejder på årets lineup.. indtilvidere kan vi præsentere følgende:

Sonja Hald

Drilsk, livskraftig, dansk indierock med vindskæve, finurlige tekster – bugnende med ordspil og referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe.

Sonja Hald udgav i 2017 deres andet album Klæk, De har turneret landet tyndt med Magtens Korridorer, Kim Larsen og folkeklubben og til sommer kommer de forbi Himmelstorm for at fortælle os, hvor skabet skal stå.

Sonja Hald er et byggeprojekt af en gruppe frie musikere fra det danske midtland. Musikkens tilblivelse sker gennem en serie af fortrolige besvangringer og indspilles i al hast for at bevare den friske aroma. Hvert et træben ildspåsættes i forsøget med den jordlige kontakt. Sonja Hald er som en anden jodhpurs stramtsiddende omkring underbenet på det gale Danmark.

Jonas Dahl: Sang,
Simon Bekker: Guitar,
Ole Holmgaard: Banjo & Keys,
Mikkel Christiansen: Trommer.
Jakob Retz Johansen: Bas.