MAD OG DRIKKE

Himmelstorm elsker god mad og i år er der virkelig lagt i ovnen til en skøn madoplevelse. Vi har som altid fokus på økologi, dyrevelfærd, CO2-aftryk og bæredygtighed. Både Himmelstorm og vores madboder tænker i kødets oprindelse, CO2-aftrykket på de enkelte råvarer, samtidigt med at smagen og den hurtige servering sættes i højsædet. På den måde opnår vi hele tiden best practice. Læs mere om madboderne herunde.

JAKOBSENS PITA

Jakobsens Pita har parkeret deres foodtruck overfor kaffeteltet og herfra serverer de lækre gourmet pitabrød og vildt pølser. De tager deres flammegrill med.
Åbningstider: fredag:12-24, Lørdag 11-04, søndag: 11-14


SOLSPIREN

Frederik og Alexander er tilbage i år og laver smagfuld vegetarisk mad af gode økologiske og lokale råvarer. I Solspiren vil du kunne købe Noodle Bowl, Bønne sandwich og Chili sin carne. Desuden byder de på morgenmad til morgensulten: Smoothies, grød og brød.
Åbningstider: Fredag:12-22, lørdag: 8-22, søndag: 8-14

Tryk for at se Solspirens menu


YUCA TACO

Yuca Taco kommer i deres fine blå vogn, som mange kender fra det københavnske bybilled. De tager tre forskellige tacos med: Tacos de cochinita pibil : 1. Økologisk langtids stegt gris i achote sauce, med picklede røde løg. 2. Veggy: Refried bønner i olive oil med guacamole og grøn tomatsalsa. 3. Tacos de carne asada: Uruguayan prima oksesteg med hvide løg og cilantro. Alle serveret i gluten-fri majtortilla.


NATMAD

Igen i år tænder Gæstfri Halsnæs op i natgrillen og serverer lækre balkan-retter. Du følger bare duften. Den lokale legende Ole Beck hans egen udgave af en festival-toast fra hans lille vogn. Begge dele giver garanti for et autentisk nattemåltid. Velbekommen.


BØRNEBODER

Som de andre år har vi budt en god håndfuld børneboder ind. Disse boder er drevet af børnene selv og giver de knoklende børn mulighed for at tjene nogle sommerferielommepenge. De forskellige boder sælger pizza-klapper, popcorn, slushice, pandekager, vafler. Er køen lang, så giv de kære børn et smil, de har arbejdet for at få boden op, at stå hele ugen op til.


SMOOTHIES, JUICE OG CHAI 

Den legendariske smoothie-cykel vil igen være klar med de bedste tykke drikke du kan forestille dig. Steen kommer med en skøn varm chai lavet af de bedste sager og varme krydderier og Magnus kommer med en helt unik rodfrugtjuice lavet af kun det bedste.


JUST COFFEE

De burde stå øverst på denne liste. Vi ved slet ikke om, vi faktisk kan lave en Himmelstorm uden den gode kaffe Just Coffee. De gode mennesker fra Just Coffee sørger for vi ikke løber tør for Americano, Café Latte, Cappuccino eller Cortardo. Og altid med et smil. Vi elsker dem.


COCKTAILS, ØL OG SODAVAND

Igen i år skal du smage på lækre øko-drinks lavet med et smil i vores cocktailbar i det blå bartelt. Øl-barene sælger øl fra Halsnæs Bryghus, Det Våde Får, og Hancock Bryghus. Her kan du også få fat på en lækker kold sodavand.

Da vi er 100% selvfinansieret uden store sponsorer, støtte og fondsmidler, så er Himmelstorms overlevelse afhængig af barsalget.

Så drik lige en ekstra, så ses vi også til næste år.    

  +  + + Lavet af frivillige kræfter siden 2010 + + +