KUNST

THORA FINNSDOTTIR & MONICA ROSENVILLE

THORA FINNSDOTTIR & MONICA ROSENVILLE Har været med fra Himmelstorm så dagens lys og er naturligvis med til at skabe kunst på pladsen til den sidste festival. Som altid vil de skabe værker der pirker til jeres nysgerrighed og opfordrer til leg og medinddragelse. “Som altid arbejder vi med genbrug, former og farver og vi glæder os til at se hvordan festivaldeltagerene i år vil bruge vores værker”

ALFRED FABRICIUS & BENN SENA

ALFRED FABRICIUS & BENN SENA Tegner og Maler, improviseret pseudo naivistisk collage af en abstrakt virkelighed.

Kunstnerne arbejder på store flader og skaber i år Årets indgangsparti samt en hel mur af deres stemningfulde illusioner.

RØD STUE

På Himmelstorm festival 2022 præsenterer Rød stue værket “A night secret”. Her vil den besøgende opleve et univers, der italesætter hemmeligheder. Dem vi har for os selv, og dem vi har for andre! Publikum bliver opfordret til at interagere og selv løfte sløret for deres hemmelige side. Alle mennesker har deres hemmeligheder, de slæber rundt på igennem livet. Men tør vi slippe frygten, og lade dem være til skue for at blive frie? Rød stue er en ung kunsttrio, bestående af Katinka Olrik, Jeppe Nymark Møller Jensen og Laura Bay Legaard. De undersøger kroppen, seksualitet og tabu. Med udgangspunkt i de fortællinger der er gemt i materialerne, bevæger de sig mellem det kunstige og organiske udtryk. De skaber en rød tråd, der leder hen til en større fortælling om den unikke oplevelse det er, at være et menneske i det teknologiske frigjorte postmoderne samfund.

JUAN PINO & REBECKA GOTHEN

Lyd og visuel installation af Juan Pino og Rebecka Gothen Med inspiration fra verdens mytologier og Dalarnas folkekunst har Rebecka og Juan skabt et hjørne i det grønne hvor man kan drømme som Dunderklumpen eller dufte Alices vidunderlig te. Et skridt i det magiske mens man fonemer verden og festivalen på afstand. Kan du høre dem? Kan du se dem?

PER IVAR LEDANG

“ Point of view” .           
Jeg kan godt li at sidde i en kirke når solen skinner igennem de
farvede og mønstrede glas. Det inspirerede mig til at lave værket i
kombinationen træ, stål og glas. Helt afhængig af hvordan lyser bag
glasset skinner igennem, så forandrer glassets glød og styrke sig. Se
mere af min kunst og design på www.ledangdesign.dk.   

SUNE STENDALS VINDDRAGE

Snedkermester Sune Stendal, sætter sin steam-punk vindmølledrage op ved indgangen til festivalen.