SAMTALE FREMMER FÆLLESSKABET

Himmelstorms festivalsgæster fortæller, at et kendetegn for festivalen er en fin atmosfære af fællesskab, tryghed og livsglæde. En en kvinde kaldte Himmelstorm for en fri og omfavnende fornemmelse.   Himmelstorm er med til at skabe den fællesskabsfornemmelse, som mange mennesker begræder forsvinder fra flere sider af vores samfund. Hvordan gør en vi det så det bedst? Via musikken, øllet og samværet? Via arbejdsfællesskabet før, under og efter festivalen? Eller via dansen og nye bekendskaber i en uvandt rammer?
SMIL
Nok en blanding, de sidste år har samtalen været en ekstra generator for fællesskabet under Himmelstorm Festival. I 2013 var de erfarne, skarpe og empatiske samtale-fødselshjælpere, Nadja Pass og Andreas Lloyd fra Borgerlyst på Himmelstorm for at kickstarte publikums samtale, få dem til at snakke med nogen, de ikke normalt ikke ville snakke med, og om emner, de måske ikke normalt ville snakke om.
Samtaler med folk, vi ikke kender endnu, er et super godt udgangspunkt for at skabe en god fællesskabsfølelse der kan vare en hel festival.  – og forhåbentligt også række ud over den. Så start en samtale med en du ikke troede du ville snakke med.