Bliv Frivillig

Himmelstorm Festival har siden starten været non-profit, derfor er alle de frivillige kræfter så vigtige, netop for at kunne skabe Himmelstormen. Hvert år bidrager cirka 220 super friske frivillige.

Der er mange forskellige opgaver på festivalen, så der er helt sikkert også noget der matcher dine lyster og kompetencer. Fælles for alle opgaverne er, at de kræver en hvis portion engagement og et smilende servicemind.  Som frivillig vil du blive knyttet til et af følgende områder, som du kan ønske i tilmeldingen: Scenecrew, Teltcrew, Pladsvagter og P-vagter, Bar, Opbygning og Nedtagning, Merchandise, VIP, Den 7. Himmel, Infoboden, Børneområdet, og dokumentation. Læs mere om områderne her 

Har du nogle spørgsmål, kan du stille dem her – Du kommer direkte til tilmeldingen lige her.  Når du har tilmeldt dig som frivillig modtager du en auto mail som bekræftelse, (Tjek evt. spam mail.) Du vil først i Juni modtage en mail med besked om hvilket område du skal arbejde i.
skabe

Hvad får du ud af det?

Udover nye venner, fællesskab, netværk, sjov og andre bløde værdier, får du gratis adgang til festivalen,  2 x madbillet og 2 x drikkebilletter. Og så får du adgang til frivillige chill-out område. I dette område vil der være adgang til kaffe, te og vand, samt lidt forskellige pop-up events under festivalen. Det er også her du skal møde op for at få udleveret dit armbånd Fredag d 27/7 2018, kl. 10-15 i frivillig området.

Hvor mange timer skal der arbejdes?

Langt de fleste frivillige arbejder 3×4 timer under festivalen, hvoraf de sidste 4 timer er afsat til oprydning om søndag, således vi kan få pakket festivalen ned hurtig og effektivt i fællesskab. Scenecrewet arbejder op mod 20 timer før, under og efter festivalen. De er helt vildt seje. Opsætning og Nedtagning-holdet arbejder ca. 8 timer om dagen fra søndag d. 22-7 til Torsdag d. 26-7 hvor der er forplejning til frokost og aften til alle arbejdes dage. hovedsagelig ugen op til, men også en mindre del lige efter festival (d 29-7 og 30-7). Til gengæld har de fri til at nyde hele festivalen fra start til slut. Har du hænderne skruet rigtig på? Så er den her noget for dig.

Teltcrew arbejder 3-4 dage. (Søndag d. 22/7 og 23/7 samt d. 29/7 og 30/7) De Første dage er til opsætning af de flotte cirkustelte som vi har på festivalen. De anden dage er til nedtagning af samme telte. Det drejer sig om Børne teltet, Sputnik og Barteltet. Der vil være kyndige folk til at lede arbejdet, som er sjovt og hårdt. Du vil med denne tjans kun være på

haenderne

frivillig

 

Har du nogle spørgsmål kan du stille dem her – Klik