FOLKENE BAG

HVEM ER DET EGENTLIG DER SIDDER I HIMMELSTORMS MASKINRUM?

Himmelstorm festivalens arrangører består af en lille gruppe vildt engagerede mennesker, som gider at bruge rigtig meget af deres fritid på at stable verdens hyggeligste festival på benene.
HIMMELSTORM4TW

Maria Smidt

Maria Smidt er Himmelstorms hovedbooker, som i samarbejde med resten af eventgruppen sammenstykker festivalens program. Maria tager sig også af den administrative del, så som at sørge for kontrakter og artistaftaler. Desuden er hun Himmelstorms Formand, fundraiser og en del af økonomigruppen.
Under selve festivalen er Maria ansvarlig for VIP-området og artisterne.

Jakob Feilberg Olsen

Jakob Feilberg Olsen er en del af eventgruppen. Jakob er festivalens kontakt til sceneteknikere, lyd og lysfolk. Desuden er han indover fundraising og PR
Under selve festivalen er han ansvarlig for at afviklingen på scenerne samt stagemanager og konferencier på junglescenen.

Niels Vitus Hampholt

Niels er en af drivkræfterne i administrationsgruppen. Det er Niels der sørger for, at alle de mange tilladelser og aftaler med myndigheder er på plads. Tidligere har Niels desuden koordineret frivillige til festivalen – nu drikker han bare øl og hjælper til.

Kenneth Wulf-Andersen

Kenneth Wulf-Andersen er en del af eventgruppen og han sørger for at festivalen igen i år er beriget med både nycirkus og akrobatik. Desuden er han madansvarlig og sørger for at der kommer lækker økomad til alle på festivalen, samt sørger for dialog med vores eksterne mad og drikke-aktører på festivalpladsen.
Under selve festivalen er det arbejdet med, at få den gode mad til at flyde og koordinere frivilliges arbejde med samme. Desuden er han stagemanager på nycirkusscenen

Lisbeth Berg

Lisbeth Berg er vores økonomiansvarlig, det er hende der blandt andet holder styr på at grupperne ikke overskrider deres budgetter og sørger for udbetalinger og regnskab.
Under selve festivalen er hun ansvarlig for vores billetter, indgang og infoboden.

Søren Fritzsche

Søren Fritzsche er festivalens tømrer og så er han ansvarlig for el og lys på festivalenpladsen.
Under festivalen holder han det kølige overblik og finder løsninger på opståede problemer

Nikolej Foged

Nikolej Foged er en del af eventgruppen. Nikolej har desuden tidligere været en del af madgruppen
Under selve festivalen organiserer han den 7. Himmel. 

Sara Sena

Sara Sena er en del af pladsgruppen. Sara er sammen med Søren Fritzsche hovedkræfterne bag en gnidningsløs opsætning og nedtagning af festivalpladsen

Martin Langbjerg-Andersen

Marting Langbjerg-Andersen går til & fra og løser små opgaver. Under festivalen er Martin stagemanager på Sputnik scenen

Claus Vittus

Claus Vittus er musik-journalist og en del af eventgruppen. Han er med til at booke bandsene. Under selve festivalen er han stagemanager og konferencier på junglescenen sammen med Jakob Olsen

Kristoffer Van

Kristoffer Van er frivilligkoordinator – og står for frivilligområdet under festivalen. Desuden hjælper han Kristoffer August med plads-opbygning.

Kristoffer August

Kristoffer August ansvar for festival pladsen. Det vil sige logistik, strøm, vand og indretning.
Kristoffer og Kristoffer leder og fordeler arbejdet under opbygning og nedtagning af festivalen.

Anja May

Anja er bar-ansvarlig sammen med vors superfrivillige: Lasse Koefoed og Stine Hallberg

Simon Hebeltoft Hansen

Simon er festivalens kunst kurrator. han sørger for at festivalen bliver fyldt med sjove installationer og skøre kunstneriske indslag.

Alex Opazo Cid

Alex Opazo Cid  står for koordinering af Børneområdet og gøglerscenen. Tidligere har Alex desuden været en del af eventgruppen
Under selve festivalen er Alex stagemanager på gøglerscenen.

ER I IKKE FLERE?

Jo, op til selve festivalen blive vi hjulpet på vej af professionelle, Himmelstormere, engagerede naboer, og frivillige. Uden al den hjælp og støtte kunne Himmelstorm slet ikke lade sig gøre.

VIL DU OGSÅ VÆRE MED TIL AT GIVE DEN GAS?

Så kontakt os endelig herunder:

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Himmelstormers1