WORKSHOPS

På himmelstorm er der altid spændende workshops både for børn og voksne.

Musik, sang og bevægelse for børn med Maria Sita, Thomas Thor & Co

Vi synger, danser og spiller afrikanske sange og danse.
Alle er velkomne.

Den Farvestrålende Fjer

Alle sejl er sat på Luftskibet ‘Den Farvestrålende Fjer’ når det og dets gæve besætning endnu engang hvirvles ind i Himmelstormen. Kaptajn Blåfjer har nemlig hørt om festivalens tema, og hvis der er noget pirater elsker, så er det at være På Tværs! Kaptajnen har også en anden mission. Han søger nye matroser til besætningen, og alle ved jo at himmelstormen er der hvor man finder luftpirater. Det er dog kun de bedste der er dygtige nok til at sejle med Kaptajn Blåfjer, så kaptajnen har forberedt en mængde dyste, såsom tovtrækning og sabelfægtning for at finde de allerdygtigste! Vi opfordrer de voksne til at sætte de små pirater af hos os et par timer, og få sig et glas rom i skyggen. Den Farvestrålende Fjer er en event og rollespilsforening der rejser rundt i Danmark til forskellige rollespil og festivaler, hvor vi hjælper til og skaber sjov og ballade. Selvfølgelig iført vores ikoniske udstyr, som Pirater, med lange farvede fjer I hattene.

Artfarm dansekoncert

Contact Improvisation er en improviseret partnerdans, der leger med opmærksomhed, nærkontakt, tyngdekraft og tilstedeværelse. En dans at gå på opdagelse i, i dialog med andre dansere.

Dresscode : træningstøj, lange bukser og ærmer bedst.

ArtFarm:
Pipaluk er danser, koreograf og musiker. Hun underviser internationalt og lokalt, og iscenesætter forestillinger og events.
Martin Seeberg, multimusiker i SotenMuld, Valravn, Trolska Polska, Asynje og Virelai. Viola, fløjter, skalmeje, jødeharpe, Percussion, bouzouki, vokal, live lopping
Søren Hammerlund, musiker og producer medvirker i Valravn, Asynje, Urdyb og Virelai. Mac, Nøgleharpe, Lyre, Drejelire, Mandola, fløjter, Percussion, live lopping.

Stoftryk og Design

Skraldekunst

 

Drømmefanger workshop

 

Strikke- og hækleworkshop

Flamenco workshop v. Rebeca Ortega

Tegneworkshop v. Rikke Svendsen

Familieakrobatik og jongleringsløjer v. Palle Krabbe

Morgendans fra alle verdenshjørner v. Jeanette Arp

Kom og dans! Smittende glad musik og nemme dansetrin, der er lige til at lære. Suppleret med to live-perkussionister. Vi skal bl.a. danse salsa, afro, samba, indisk og måske en lille dansk folkedans. Få energi, røde kinder, sved på panden og smil på læben. Alle kan være med!

Jeanette Arp, musiker/sangerinde og danse – zumbainstruktør.
Perkussion: Jesper Nørløv og Emilio Arp

Se mere: www.arp-art.dk

Familie Flyvning

Familieflyvning v. Cecilie Hyltén-Cavallius er flyvende sjov leg med balance sammen med dit barn. Til Familieflyvning lærer I en masse sjove og udfordrende øvelser I kan tage med jer og lege videre med hjemme i stuen. Øvelser der gør jer super stærke og gode til at balancere, samtidig med at i træner evnen til at at være nærværende og fokuserede i nuet sammen.

Se mere om familieflyvning her: http://børnogbalance.dk/

Yoga v. Rikke Hansen/Sanum Yoga
Sanum_forest_september_2015_063

 

Yoga v. Karina Helsted Moe/ Dyssekilde yogacenter

Karina Helsted Moe er ejer af Dyssekilde Yogacenter. Hun er uddannet psykoterapeut MPF, yogalærer og fysioterapeut. Med yogaen kan du give din krop en tiltrængt pause, med blide dybe stæk og et særligt åndedræt, som hjælper opmærksomheden indad.


Capoeira

7 Kalle Hviid