MAD OG DRIKKE

Himmelstorm elsker god mad og i år er der virkelig lagt i ovnen til en skøn madoplevelse. Vi har som altid fokus på økologi, dyrevelfærd, CO2-aftryk og bæredygtighed. Både Himmelstorm og vores madboder tænker i kødets oprindelse, CO2-aftrykket på de enkelte råvarer, samtidigt med at smagen og den hurtige servering sættes i højsædet. På den måde opnår vi hele tiden best practice. Læs mere om madboderne herunde.

JAKOBSENS PITA

Jakobsens Pita har parkeret deres foodtruck overfor kaffeteltet og herfra serverer de lækre gourmet pitabrød og vildt pølser.
Åbningstider: fredag:12-24, Lørdag 11-04, søndag: 11-14


SOLSPIREN

Frederik og Alexander er tilbage i år og laver smagfuld vegetarisk mad af gode økologiske og lokale råvarer. I Solspiren vil du kunne købe Noodle Bowl, Bønne sandwich og Chili sin carne. Desuden byder de på morgenmad til morgensulten: Smoothies, grød og brød.
Åbningstider: Fredag:12-22, lørdag: 8-22, søndag: 8-14

Tryk for at se Solspirens menu


SKÅL

Vinfænomenet SKÅL, der nu har bosat sig i Lynæs serverer i år lækker charcuteri, særligt udvalgte biodynamiske franske vine og en uforlignelig dagens ret af gode lokale råvarer.
Man vil nok også kunne være heldig og finde en lille dessert og forret.
Åbningstider: Fredag:12-22, lørdag: 12-22, søndag: 11-14


BØRNEBOLOGNESE

Frederiksværk svømmehal præsenterer i år en madbod særligt til himmelstorms yngre gæster. Her kan man bla. få sig en pasta bolognese i både kød og vege udgave.
Åbningstider: fredag:12-20, Lørdag 11-20, søndag:11-14


NATMAD

Igen i år tænder den røde madvogn op i natgrillen (i år grilles der uden ild) og serverer lækre falaffel og shishkebab pita. Du følger bare duften. Den lokale legende Ole Beck vil helt sikkert overraske jeres smagsløg med en lækker natsnack. Begge dele giver garanti for et autentisk nattemåltid. Velbekommen.


 

 

SMOOTHIES, JUICE, popcorn, pizzaslices, is & Pandekager 

Rundt omkring på pladsen vil du kunne finde et utal af mindre boder. I år kan du bla møde den lokale isfabrik Sommerfrost der sælger autentisk is af lokale bær. I juicebaren vil du kunne købe friskpresset rodfrugtsjuice. Men I vil også kunne finde nybagte pandekager, pizzaslices og den legendariske Cykelsmoothie vil være selvfølgelig være på pladsen..


JUST COFFEE

De burde stå øverst på denne liste. Vi ved slet ikke om, vi faktisk kan lave en Himmelstorm uden den gode kaffe Just Coffee. De gode mennesker fra Just Coffee sørger for vi ikke løber tør for Americano, Café Latte, Cappuccino eller Cortardo. Og altid med et smil. Vi elsker dem.


COCKTAILS, ØL OG SODAVAND

Igen i år skal du smage på lækre øko-drinks lavet med et smil i vores cocktailbar i det blå bartelt. Øl-barene sælger øl fra Halsnæs Bryghus, Det Våde Får, og Hancock Bryghus. Her kan du også få fat på en lækker kold sodavand.

Da vi er 100% selvfinansieret uden store sponsorer, støtte og fondsmidler, så er Himmelstorms overlevelse afhængig af barsalget.

Så drik lige en ekstra, så ses vi også til næste år.    

  +  + + Lavet af frivillige kræfter siden 2010 + + +