KUNST

Installationskunstnere og performance kunstnere

De senere år har vi i stigende grad haft besøg af spændende kunstnere af forskellige art, der alle har været med til gøre Himmelstorm til en endnu større æstetisk oplevelse. Igen i år vil festivalen emme af installations- og performancekunst.

 

Johnny Sybin, Lars Peter og Inga Hulda

Johnny Sybin, Lars Peter og Inga Hulda vil lave en lys installation med spejle og projektioner i træerne ved gøglerscenen. Installationen hedder “Du drømmer ikke”


Thora Finnsdottir sammen med Monica Rosenville

Vores dygtige installationskunstner og keramiker Thora Finnsdottir vil sammen med Monica Rosenville lave en smuk installation på pladsen. Dette makkerpars værker har du kunne opleve på Himmelstorm, så langt tilbage vi kan huske. 


Malte Klagenberg-jørgensen

Billedkunstner Malte Klagenberg-jørgensen er kunstneren, som står for udsmykning af indgangsparti og hegn. 

 


Rebecka Gothen

Vores dygtige scenograf, Rebecka Gothen, som til dagligt laver scenografier på det kongelige teater vil udsmykke vores to teltscener.


Bjarke Kyhn og Rasmus Bjerring 

Bjarke Kyhn og Rasmus Bjerring vil pryde pladsen med smukke rod- og lysinstallationer.


Sune Stendal

Snedkermester Sune Stendal, er gået i steam-punk-mode og har bygget en vindmølle-drage, som vi stå lige ved indgangen af festivalen.


Simon Hebeltoft 

Simon Hebeltoft Hansen har lavet en lydinstallation i pilen -“Mine rødder i himmelen”
Ældre Beboere i lokalsamfund i Torup og Dyssekilde er udgangs punktet i en lydinstallation over temaet “Rødder”. Livsbaner krydses, erindringer mødes og flettes sammen i et netværk af historier og udsagn fra beboernes egen mund.


3 akustiske intimkoncerter

I år har vi 3 akustiske og intime koncerter. Vi møder først det skøre-cirkusorkester Verdensstjernerne, derefter solo-sangerinden Cathrin Barkholz og til sidst pigegruppen Norr.

3 performance-kunstværker på pladsen 

Tomas Lagermand Lundme, forfatter, dramatiker og billedkunstner. Tomas i sit forfatterskab, som han vil medbringe og læse op af. 

Hartmut Stockter, billedkunstner, skaber transportable kunstværker, der kan bruges til at udforske naturen med i fællesskab og for alle aldre.

    

Jesper Aabille, billedkunstner, kommer med hans værk, der handler om at lave mad ved at bruge materialer, der allerede findes og skabe et fællesskab omkring dette.