Bliv Frivillig

Himmelstorm Festival har siden starten været non-profit, derfor er alle de frivillige kræfter så vigtige, netop for at kunne skabe Himmelstormen. Hvert år bidrager cirka 220 super friske frivillige. og der er nu åbent for tilmelding for frivillige til næste års festival:

Der er mange forskellige opgaver på festivalen, så der er helt sikkert også noget der matcher dine lyster og kompetencer. Fælles for alle opgaverne er, at de kræver en hvis portion engagement og et smilende servicemind.  Som frivillig vil du blive knyttet til et af følgende områder: Plads, Miljø og Renovationsvagter, Bar, Opbygning og Nedtagning, VIP, Den 7. Himmel, Infoboden, Børneområdet eller Multicrew.

Læs mere om områderne her 

Har du nogle spørgsmål, kan du stille dem her –

Du kommer direkte til tilmeldingen lige her

frivillig

Når du har tilmeldt dig som frivillig modtager du en auto mail som bekræftelse, (Tjek evt. spam mail.) Du vil i løbet af Juni måned modtage en mail med besked om hvilket område du skal arbejde i.

Hvad får du ud af det?

Udover nye venner, fællesskab, netværk, sjov og andre bløde værdier, får du gratis adgang til festivalen, 2 x madbillet og 2 x drikkebilletter. Og så får du adgang til de frivilliges chill-out område. I dette område vil der være adgang til kaffe, te og vand, samt lidt forskellige pop-up events under festivalen. Det er også her du skal møde op for at få udleveret dit armbånd Fredag d 29/7 2022, kl. 10-15 i frivillig området.

Er du på opbygningsholdet kan du glæde dig til at nogen sørger for at du får både  mad og drikke til frokost og aftensmad.

Hvor mange timer skal der arbejdes?

Langt de fleste frivillige arbejder 3×4 timer under festivalen, hvoraf de sidste 4 timer er afsat til oprydning om søndagen.

Opsætning og Nedtagnings-holdet  arbeder hovedsagelig ugen op til, men også en mindre del lige efter festival (d 29-7 og 30-7). Til gengæld har de fri til at nyde hele festivalen fra start til slut. Har du hænderne skruet rigtig på? Så er den her noget for dig.

 

 

 

Har du nogle spørgsmål kan du stille dem her – Klik