FOLKENE BAG

HVEM ER DET EGENTLIG DER SIDDER I HIMMELSTORMS MASKINRUM?

Himmelstorm festivalens arrangører består af en lille gruppe vildt engagerede mennesker, som gider at bruge rigtig meget af deres fritid på at stable verdens hyggeligste festival på benene.
HIMMELSTORM4TW

Maria Smidt

Maria Smidt er Himmelstorms hovedbooker, som i samarbejde med resten af eventgruppen sammenstykker festivalens program. Maria tager sig også af den administrative del, så som at sørge for kontrakter og artistaftaler. Desuden er hun Himmelstorms Formand, fundraiser og en del af økonomigruppen.
Under selve festivalen er Maria ansvarlig for VIP-området og artisterne.

Jakob Feilberg Olsen

Jakob Feilberg Olsen er en del af eventgruppen og madgruppen. Jakob er teknik-ansvarlig, og har herunder ansvar for den eminente lyd på festivals scener. Desuden er han indover fundraising og PR
Under selve festivalen er han ansvarlig for at teknikken på scenerne samt stagemanager på junglescenen.

Alex Opazo Cid

Alex Opazo Cid  står for koordinering og udvalg af kunstinstallationerne på Himmelstorm. Tidligere har Alex desuden været en del af eventgruppen
Under selve festivalen er Alex stagemanager på gøglerscenen.

Niels Vitus Hampholt

Niels er en af drivkræfterne i administrationsgruppen. Det er Niels der sørger for, at alle de mange tilladelser og aftaler med myndigheder er på plads. Tidligere har Niels desuden koordineret frivillige til festivalen – nu drikker han bare øl og hjælper til.

Søren Pedersen

Er Himmelstorms meget vigtige frivilligkoordinator.
Før og Under selve festivalen er det Søren og co, der som frivilligkoordinator, orkestrerer de mange frivillige, og sørger for at få ressourcerne fordelt.

Søren Jensen

Søren Jensen er vores baransvarlig, der sørger for at vores lækre økologiske øl og drinks kommer over disken i stride strømme. Søren har hovedansvaret for vores egne barer på festivalen.

Under selve festival er det Søren der er ansvarlig for barene  på festivalpladsen. 

Jarl Vogel

Jarl Vogel er vores PR/socialmedia-ansvarlige, han sørger for vores aktivitet på de forskellige medieplatforme, og fortæller hvad der sker omkring festivalen, årets bands og andet der interesserer Himmelstorm-familien.
Under selve festivalen er han PR/socialmedia-ansvarlig. pr@himmelstorm.dk

Kenneth Wulf-Andersen

Kenneth Wulf-Andersen er en del af eventgruppen og han sørger for at festivalen igen i år er beriget med både nycirkus og akrobatik. Desuden er han madansvarlig og sørger for at der kommer lækker økomad til alle på festivalen, samt sørger for dialog med vores eksterne mad og drikke-aktører på festivalpladsen.
Under selve festivalen er det arbejdet med, at få den gode mad til at flyde og koordinere frivilliges arbejde med samme. Desuden er han stagemanager på nycirkusscenen

Lisbeth Berg

Lisbeth Berg er vores økonomiansvarlig, det er hende der blandt andet holder styr på at grupperne ikke overskrider deres budgetter og sørger for udbetalinger og regnskab.
Under selve festivalen er hun ansvarlig for vores billetter, indgang og infoboden.

Søren Fritzsche

Søren Fritzsche er områdeansvarlig. Søren svinger taktstokken og holder tungen lige i munden, når festivalpladsen skal opbygges.
Under festivalen holder han det kølige overblik og finder løsninger på opståede problemer

Nikolej Foged

Nikolej Foged er en del af eventgruppen. Nikolej har desuden tidligere været en del af madgruppen
Under selve festivalen organiserer han den 7. Himmel. 

Sara Sena

Sara Sena er en del af pladsgruppen. Sara er sammen med Søren Fritzsche hovedkræfterne bag en gnidningsløs opsætning og nedtagning af festivalpladsen

Martin Langbjerg-Andersen

Marting Langbjerg-Andersen går til & fra og løser små opgaver. Under festivalen er Martin stagemanager på Sputnik scenen

ER I IKKE FLERE?

Jo, op til selve festivalen blive vi hjulpet på vej af professionelle, Himmelstormere, engagerede naboer, og frivillige. Uden alle den hjælp og støtte kunne Himmelstorm slet ikke lade sig gøre.

VIL DU OGSÅ VÆRE MED TIL AT GIVE DEN GAS?

Så kontakt os endelig herunder:

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Himmelstormers1